torstai 7. helmikuuta 2008

Omat verkkokauppakokemukset


Verkko-ostaminen

Verkko-ostamisesta on tullut nykypäivän teknologian kanssa arkipäivää, lähes kaikkea voi tilata ja ostaa netistä. Voitteko kuvitella, että myös Tiimarilta löytyy oma nettikauppansa?

Itse käytän verkkokauppoja harvakseltaan, ehkä pari kolme kertaa vuodessa, mutta käytän kuitenkin. Tuotteet, joita netistä tilaan, ovat useimmiten vaatteita, kirjoja tai pientä elektroniikkaa. Esimerkiksi H&M, Ellos ja Hiekkaoliivi ovat firmoja, joista olen useamman kerran tilannut, CyberPhoto ja MAKEEdesing firmoja, joista olen yhden kerran tilannut. Kotiimme on tilattu myös pesuaineet ja vessapaperit netistä, mikä on todella kätevää ison perheen kanssa.

Kokemukseni verkko-ostamisesta ovat pääosin hyviä, muutaman kerran on ollut toimituksen venymisen kanssa ongelmia. Myös toimituksen hinnan takia saatan päätyä hakemaan tuotteen itse (jos mahdollista) tai sitten jään vielä kerran tsekkailemaan kotiympäristöni vastaavat tuotteet.

Kannatan verkko-ostamista sen helppouden takia, mutta myös vertailumahdollisuuksien takia. Joskus ehkä vain vertaan hinnat netistä, ja käyn sitten paikan päältä hakemassa tuotteen. Netissä on erittäin helppo vertailla hintoja ja erityisesti tuotteissa olevia ominaisuuksia. Esimerkiksi uutta puhelinta ostaessa katsoin ensin netistä kaikki vaihtoehdot ja vertailin mieluisimpia vaihtoehtoja sekä ovh-hintoja. Kun olin päättänyt minkä puhelimen halusin, kävin läpi verkkokauppojen ja paikallisten liikkeiden hinnat, ja päädyin lopulta tilaamaan puhelimen netistä.

Ei kommentteja: